Rahva Raamat lihtsustab veebis e-raamatute ostmist

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahva Raamatu raamatupood
Rahva Raamatu raamatupood Foto: Peeter Langovits/Postimees

Alates järgmisest nädalast saab Rahva Raamatu veebipoest osta e-raamatuid ka ilma registreerimata.

Kui praegu tuleb Rahva Raamatu e-poest e-raamatu ostmiseks luua endale konto ning selleks on vaja täita 23 välja, siis järgmisest nädalast olukord muutub.

«Kohustuslikke välju ei ole 23 vaid 9,» sõnas Rahva Raamatu  e-äri arendusjuht Toomas Aasmäe. Ta kinnitas, et alumised valikud võimaldavad kliendil näidata, mis raamatužanritest nad huvituvad. «Ei saa eeldada, et klient huvitub kõigest või et on kohustuslik kõik need väljad valida,» toonitas ta. Aasmäe sõnul on praegu registreerumine kohustuslik vaid e-raamatute ostmisel. Tavaraamatuid on võimalik osta ka registreerumata.

«E-raamatute ostmine registreerumata saab võimalikuks juba järgmise nädala jooksul,» lubas ta.

«Avanev pilt võttis hingetuks ja tundsin, et  «ei saa mitte vaiki olla»,» jagas üllatust oma blogis Indrek Saul, kes soovis Rahva Raamatu veebipoest osta e-raamatu ja kellelt firma nõudis enne selle tehingu tegemist konto loomist, kusjuures link konto tegemiseks saadeti meilile. Mehe sõnul oli registreerimisvorm  nii pikk, et ei mahu ühe ekraani peale ära.

«Tõepoolest, 23 väljaga regamisvormi ei kohta just iga päev. Osav veebimeister võiks 23 väljaga teada saada ka mu aluspesu värvieelistuse,» tõdes mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles