Naine nõuab Selverilt pakutust viis korda suuremat kompensatsiooni

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri hallitanud kodujuustu kook «Armastusega».
Selveri hallitanud kodujuustu kook «Armastusega». Foto: Erakogu

Saare Selverist hallitanud kodujuustu koogi ostnud Kai Armas ei ole rahul Selveri pakutud 10-eurose kinkekaardiga, vaid ootaks kaupluselt hinnalisemat 50-eurost kinkekaarti.

4. jaanuaril Saare Selverist 2,45 eurot maksnud kodujuustu koogi «Armastusega» ostnud Kai Armas avastas pärast kolme ampsu, et maius on üleni hallitanud. «Mõtlesin, et premeerin ennast koogiga, sest seljataga oli olnud raske päev. Mõnusalt lõõgastudes televiisorit vaadates avasin ma selle koogi, aimamata, mis mind ees on ootamas!»

Kai Armas oleks enda sõnul saanud kogu hallitanud koogi ära söömisel kindlasti toidumürgituse. Kontakttelefonile helistades paluti naisel tulla infoletti ning talle pakuti ka juba telefoni teel 10-eurost kinkekaarti. Paari päeva pärast teatas Selver, et talle kompenseeritakse koogi eest tehtud kahju.

«See 10-eurone kinkekaart oli algne telefoni teel antud lubadus, millest hiljem polnud juttugi ning enam ma sellega nõus ei olekski, sest sellest juhtumist on möödunud mitmeid nädalaid. Selver pakub ka 50-eurost kinkekaarti ning sellega oleksin ma rahul,» teatas Armas.

Naine tunnistas, et ei ole mitte üheski hilisemas kirjas Selverilt konkreetset summat küsinud ning ootas nendepoolset pakkumist. «Kahjuks seda ei ole tulnud ning olen väga nördinud sellest. Kui palju väärt on minu närvid, sellele kulutatud aeg ning milliseid terviseriske oleks võinud see kook tekitada?»

«Oleme antud teemaga kursis ning andnud endast parima, et kliendile sobiv lahendus leida. Pärast ostu sooritamist helistas klient meie Saare Selveri infoleti numbrile ning teavitas, et ostis meilt ebakvaliteetse koogi. Infoteenindaja palus kliendil kaupluse infoletti pöörduda, kus soovisime kliendile ebakvaliteetse toote eest raha tagasi maksta,» rääkis Selveri teeninduskvaliteedi juht Karen Kotlov.

Infoteenindaja soovitas Kotlovi sõnul koogi olemasolul see infoletti kaasa võtta, et Selver saaks selle kvaliteedinõuetele vastavust kontrollida. «Meie poolt põhjustatud ebameeldivuste tekitamise eest pakkusime kliendile lisaks raha tagasi maksmisele veel ka 10-eurost kinkekaarti, kuid kahjuks ei nõustunud klient meiepoolse lahendusega,» nentis Kotlov.

Klient saatis Selverile ka pretensiooni e-kirja teel ning vastuses kliendile vabandati tema ees ning paluti pöörduda kaupluse infoletti, kus ebameeldiv olukord lahendada. «Kahju, et meie ja kliendi nägemus probleemi lahendusest ei ühti, sest klientide rahulolu on meile alati äärmiselt oluline,» lisas Selveri teenindusjuht.

«Arvasin, et Selver on prestiižne firma, aga situatsioon on kaugel sellest. Sõidetakse lihtsalt teerulliga üle,» sõnas Kai Armas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles