Mupo juht: Tallinnas on vaid kolm kuni viis piraattaksot

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piraattaksod Tallinna kesklinna sadamas.
Piraattaksod Tallinna kesklinna sadamas. Foto: Arno Mikkor

Tallinna munitsipaalpolitsei juht Monica Rand ütles, et piraattaksode probleem pole Tallinnas nii tõsine, kui paljud võivad arvata.

Ranna sõnul on munitsipaalpolitseiameti inspektorid koostöös Eesti politseiga järjepidevalt korraldanud piraattaksode leidmiseks reide, mille tulemused näitavad, et Tallinnas on piraate vähe - umbes kolm kuni viis, kirjutab Õhtuleht.

«Need inimesed on mupo inspektoritele tuttavad ja nende suhtes on alustatud tõestusmaterjali olemasolul ka menetlused,» märkis Rand.

Ranna sõnul on pigem probleemiks eetri kaudu dispetšerite välja saadetud taksod, mis ei oma plafooni ega muid taksotunnuseid, kuid sellisel juhul teavitatakse sellest klienti.

«Piraattaksonduse vastu võitlemise vahend on meie linnakodanike eneste kätes - ärge kasutage piraattaksot, andke võimalikest rikkumistest teada mupole ja sellega oleme astunud suure sammu piraattaksode kadumiseks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles