Tarbijakaitseamet kustutas zizu.ee mustast nimekirjast

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zizu.ee kodulehekülg.
Zizu.ee kodulehekülg. Foto: Ekraanitõmmis

Tarbijakaitseamet teatab, et kustutas mustast nimekirjast e-kaupluse Hotdeal OÜ (zizu.ee), kuna ettevõte on kõik ameti poole pöördunud tarbijate kaebused lahendanud.

Tarbijakaitseamet lisas zizu.ee musta nimekirja eelmisel nädalal, kuna tarbijad kurtsid, et ei ole saanud kaupa või pole tagastatud kauba eest raha tagasi saanud. Samuti ei vastanud ettevõte ameti kinnitusel ühelegi tarbijakaitseameti kirjale.

Zizu.ee tegevjuht Mihhail Solovjovile tuli tol korral ettevõtte musta nimekirja kandmine suure üllatusena. «Kõik probleemid on leidnud lahenduse ja kõik kirjad on saanud vastuse,» kinnitas Solovjov.

Täna kinnitas amet, et kustutas e-kaupluse Hotdeal OÜ (zizu.ee) mustast nimekirjast, kuna ettevõte on kõik ameti poole pöördunud tarbijate kaebused lahendanud.

Tarbijakaitseamet avaldab oma kodulehel musta nimekirja e-kauplejatest, kes ei täida seadusest tulenevaid nõudeid. Must nimekiri informeerib tarbijaid, millele peaks e-poe vahendusel ostmisel tähelepanu pöörama.

Nõudeid mittetäitnud e-kaupluste nimekiri on üleval seni, kuni e-kaupleja on ise teavitanud tarbijakaitseametit puuduste kõrvaldamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles