Kalevi kommipakkides polegi kõiki lubatud komme

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi kommisegud.
Kalevi kommisegud. Foto: www.kalev.eu/tooted

Magusasõbrast Tarbija24 lugeja on nördinud, et Kalevi kommipakkides pole kõiki väljareklaamitud kommisorte. Ettevõtte hinnangul selles süüdi pakkemasina rike.

«Paar nädalat tagasi ostetud Kalevi nostalgiakommide mix pakendis polnud ainsatki Tiina kommi. No juhtub, ...aga täna ostetud šokolaadimix 2 pakendis olid pakendil lubatud neljast erinevast kommisordist täiesti puudu banaanimaitselised kommid. Ja tegu polnud praakkaubaga, ikka täishinda võeti,» kurdab Tarbija24 foorumis lugeja Mann.

Kalevi pressiesindaja Ruth Rohti sõnul pakendab erinevat sorti komme sisaldavaid segupakke spetsiaalne pakkemasin, mis segab eelnevalt ka kommisordid omavahel läbi. «Antud juhtumi puhul ei olnud segamisprotsess tõenäoliselt piisav, mistõttu jäi üks sort komme pakist puudu,» tõdes kommivabriku esindaja.

Rohti kinnitusel ei ole erinevat sorti kommide arv ei täpselt määratletud, kuid kindlasti peab kommipakis olema kõiki lubatud kommisorte. «Kui tarbijale sattus pakk, kust üks kommisort puudu, siis palume pöörduda otse Kalevi poole,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles