RSA Kindlustus: teede lagunemine on suur probleem

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökauk Tartu maanteel bussijaama lähedal.
Löökauk Tartu maanteel bussijaama lähedal. Foto: Raigo Pajula

RSA Kindlustus maksis tänavu jaanuaris Eesti klientidele kahjuhüvitisi 1,5 miljonit eurot ehk ligi kolm korda rohkem kui aasta tagasi. Suur probleem on firma teatel teede lagunemine.

Oma osa hüvitiste kasvus mängisid läinud aasta lõpus tekkinud, kuid jaanuaris hüvitiseni jõudnud kahjujuhtumid, teatas ettevõte.

Praegusest olukorrast rääkides tuletas RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link meelde, et teede lagunemine on suur probleem ning parim viis sõidukit vigastuste eest kaitsta on pikivahe hoidmine, puhas esiklaas ning korras kojamehed ja tuled. «Juhul, kui löökauku sõitmise tulemusena puruneb rehv või sõiduk saab teisi kahjustusi, on soovitav kutsuda politsei,» ütles Link.

Link lisas, et vaatamata pikemaks muutuvatele päevadele valitseb endiselt talv ning sõidukijuhid peavad arvestama muutuvate teeoludega. «1. märtsist on lubatud suverehvidega sõitmine, kuid talvise ilma tõttu on mõistlik rehvivahetus edasi lükata. Naastrehvidega võib Eestis sõita 31. märtsini,» rõhutas Link.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles