Uued tooted: maasikalimonaad ja inuliiniga jogurtijoogid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: A. Le Coq/Maag Piimatööstus
A. Le Coq ja Maag Piimatööstus teatasid täna, et toovad turule uued tooted. Õllevabriku valikusse lisandub maasikalimonaad Kreizi Maasikas ja piimatööstus hakkab valmistama inuliiniga jogurtijooke Basic.

Kreizi Maasikas on Limpa limonaadide sarja uus maitsevarjund ning seda müüakse nagu teisigi limonaade nii 1,5- kui ka 0,5-liitristes plastpudelites. Uue limonaadi soovituslikuks hinnaks kauplustes on vastavalt pudeli suurusele seitse ja pool või 13-14 krooni.

Inuliini sisaldavad sidruni-rohelise tee, apelsini-astelpaju ning vaarika-punase päevakübara maitsega jogurtijoogid on aga täiesti uus tootesari.

Piimatööstuse kirjelduse järgi on inuliin looduslik kiudaine, mis kiirendab soolestiku talitlust ja aitab vältida kõhukinnisusest tulenevaid tervisehädasid ning mõjub soodsalt kaltsiumi imendumisele. Joogis sisaldavad lisaks inuliinile ka probiootilisi piimhappebaktereid.

Basic jogurtijoogid on pakendatud 120-grammistesse pudelitesse ning nende soovituslikuks hinnaks on viis-kuus krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles