Pealinna spaa kinkekaardi kasutamiseks tuleb sõita Saaremaale

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas lõpetas tegevuse City Spa.
Tallinnas lõpetas tegevuse City Spa. Foto: Marina Puškar
Tallinna kesklinnas tegutsenud ja esimesel mail pillid kotti pannud City Spa pakub kinkekaartide omanikele võimalust oma kaart realiseerida Saaremaal asuvas Georg Otsa spaahotellis.

City Spa omanikfirma Legendijuhtimise ASi juhatuse esimehe Tarmo Sumbergi sõnul tuli spaa sulgeda üürilepinguga seotud vaidluste tõttu.

«Vabandame siiralt, et informatsioon tuleb ootamatult. Proovisime viimase hetkeni hoone omanikuga kokkuleppele jõuda, mis kahjuks ei õnnestunud,» kirjutab Sumberg City Spa veebilehel.

Spaa terviseklubi liikmetele lubab Sumberg liikmemaksud kompenseerida, kuid kinkekaardi omanikel tuleb juba makstud teenuste saamiseks sõita Saaremaale Georg Otsa spaahotelli. Sõltuvalt kehtivusajast saab kaarte kasutada selle aasta augusti lõpuni.

«Meil on väga kahju, et City Spa suleti ja vabandame kõikide klientide ees, aga see on hetkel parim võimalus kinkekaartide kasutamiseks,» teatab spaa meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles