Säästukaardi boonussüsteem muutub neljaastmeliseks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säästukaart.
Säästukaart. Foto: Margus Ansu / Postimees

Maksimarketites, Konsumites, A ja O poodides ning teistes tarbijate ühistute kauplustes kehtiva Säästukaardi boonusprogramm muutub neljaastmeliseks, ka muutub punktide kogumise süsteem.

«Kui varem hakkas kliendi kontole boonusraha kogunema alles siis, kui ta kuu ostusumma ületas 80 eurot, siis nüüdsest anname preemiapunkte juba alates esimesest ostust,» teatas ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand. Uus boonussüsteem on neljaastmeline, ning lähtub põhimõttest, et mida lojaalsem klient, seda suuremad boonused.«Kõige rohkem on võimalik võita Säästukaart Plussiga, kuna selle kaardiga makstes koguneb boonuspunkte 10 protsenti rohkem kui tavalise Säästukaardiga,» teatas Vihand.

Alates 1.märtsist kehtib punktide eurodeks arvutamisel uus kurss, kus 1000 punkti = 1€. ETK juhi sõnul ei ole klientidel põhjust enne boonusprogrammi muudatust kogutud boonusraha pärast muretseda. «Veebruari ostudelt arvestatakse boonuspunkte vana programmi järgi ja need kantakse klientide kontodele 6. märtsil. Märtsi ostudelt arvestatakse punkte uue programmi põhimõtete järgi,» lubas Vihand. Kasutamata boonuspunktide saldo arvutati 1. märtsi varahommikul ümber uue punktikursi alusel. Kasutamata boonuspunktide väärtus boonusrahas jääb endiseks, ehkki uus boonuspunktide summa on võrreldes varasemaga suurem.

Näiteks kui kliendi boonuspunktide jääk oli 28.veebruaril vana süsteemi järgi 770 punkti ehk 1 euro, siis üleminekul uuele boonusprogrammile arvestati need punktid ümber uue kursi järgi, mille kohaselt on uus boonuspunktide jääk 1000 punkti, mis on aga rahas endiselt 1 euro.

Säästukaardi boonuspunktide arvestus on kuupõhine. Kogunenud boonuspunkte saab kasutada ostude eest tasumiseks vajadusel kogu ostusumma ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles