Pubiomanik sõimas toidus pettunud sööjatel näo täis

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Otepää pubi Herman omanik sõimas näo täis külastajatel, kes pühapäeval sünnipäeva tähistama minnes pika ootamise peale lauale toodud toidus sedavõrd pettusid, et otsustasid selle pärast proovimist kööki tagasi saata.

Toidus pettunud paar andis sellest teada ka klienditeenindajale ning otsustas, et maksavad maitsvate küüslauguleibade, joogi ning ühe prae eest, kirjutab Õhtuleht. Teenindaja tõi seejärel sööjatele telefoni ja ütles, et omanik tahab klientidega rääkida ning ajakirjanikuga suhelnud Ave iseloomustas seda kõnet kui räiget sõimu, mis lõppes väljaütlemisega, et «t**a, küsige see kuradi raha tagasi ja tõmmakse seal n***i».

Koos kaasaga einestamas käinud Andrese sõnul väidetav pubiomanik isegi ei küsinud, mis toidul viga on, vaid karjus, et mis kurat teil häda on, kui kõigile maitseb ja teile mitte.

Pubi omanik Margus Trumsi kinnitusel tema klientidega ei rääkinud, kuid ta teab, kes seda tegi. Mehe sõnul pole see esimene kord, kus kliendid käituvad sihilikult pahatahtlikult - söövad kolmveerand praadi ära ja siis otsustavad toidu tagasi saata.  Trumsi sõnul pole neil kunagi välismaalastega probleeme, küll aga eestlastega, kes olevat oma õigustes liiga kindlad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles