Rimi avab oma väikepoed

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimi pood.
Rimi pood. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui Selver avas esimese väikse poe juba eelmisel aastal, siis homme teeb Tartus uksed lahti esimene Rimi keti väikepood mini-Rimi.

«Mini-Rimi on hea alternatiiv suurtele hüper- ja supermarketitele igapäevaste ostude tegemiseks väiksemates kodu lähedal asuvates poodides,» rääkis Rimi tegevjuht Anders Lorentzson. Mini-Rimides müüakse peamisi igapäevaseid toidu- ja tarbekaupu.

Mini-Rimi nime hakkavad kandma Laagna, Saue, Juhkentali ja Viljandi supermarket. Homme avab mini-Rimi uksed Tartu kesklinnas, märtsis avatakse sama formaadi kauplus Viimsis. Kaupluste müügipinna suurus on umbes 500-600 m2 ja nende sortimendis on ligikaudu 4500 toodet.

Rimi teenindab kliente edaspidi kolmes erinevat tüüp kaupluses - hüpermarketites, supermarketites ja mini-Rimides.

Eelmisel sügisel ütles  Rimi Baltikumi kinnisvara juhi Ruth Laatre, et Eestis jätkub lähiaastatel uute kaupluste rajamine, kuid suurte hüpermarketite turg on ammendumas ja rõhk on pigem väiksematel kodupoodidel.

Rimi loob juurde pigem mini-hüpermarketeid, kus on vähem tööstuskaupa ja mini-supermarketeid, mis on pigem väiksed kodupoed. Teised poeketid käituvad erinevalt, Selver valmistub avama väiksemaid poode elurajoonides, Maxima rajab supermarketeid, Prisma hakkab  avama rohkem toidukaupu pakkuvaid supermarketeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles