Nutitelefon paneb mehed tualetis istuma

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa mehi eelistab telefoni tõttu urineerida istudes.
Osa mehi eelistab telefoni tõttu urineerida istudes. Foto: SCANPIX

Värske uuringu kohaselt eelistab 25 protsenti meestest urineerida istudes, et saaks samal ajal mugavalt nutitelefoni kasutada.

Suurbritannias läbi viidud uuringus osales 2000 meest ja naist, kellest enamik võtab mobiiltelefoni tualetti kaasa. Pooled neist kasutavad mobiiltelefoni ka vannis, kirjutab Telegraph.

59 protsenti vastanutest saadab tualettruumis sõnumeid ning 45 protsenti vastanutest e-kirju. Veerand meestest eelistab urineerimise ajal tualettpotil istumist, et samal ajal mobiiltelefoni kasutada, selgub Sony ja O2 poolt läbi viidud uuringust.

Ligi kolmandik (31 protsenti) vastanuist on tualetis kõne vastu võtnud ning ligi veerand (24 protsenti) on ise kellelegi helistanud.  

Uuringu tulemuste tõttu otsustaski ettevõte turule tuua uue veekindla Sony Xperia Z. Nimelt tunnistas 15 protsenti vastanuist, et on pillanud oma mobiiltelefoni tualettpotti.

Inimestelt küsiti, miks nad telefoni tualettruumi kaasa võtavad. Enamik vastas, et seal ei ole otseselt midagi paremat teha. 12 protsenti vastanuist tundis survet olla kursis uute sõnumite, e-kirjade ja teadaannetega sotsiaalmeedias.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles