DPD meelitab Eesti Postist soodsama hinnaga

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DPD Pakipood.
DPD Pakipood. Foto: www.dpd.ee

Nüüd on võimalik kuni 20-kilogrammine pakk e-poodidest DPD pakipoodidesse tellida ühe euroga. DPD esindaja sõnul on see vastutulek ka e-poodnikele, kes on kaotanud võimaluse soodsalt Eesti Posti maksikirja kasutada.

Rahvusvahelise pakiveo ja kullerteenuse osutaja DPD teatab, et laiendab oma pakipoodide võrgustikku ja jätkab eraisikutele suunatud teenuste arendamist Euroopas.

DPD arendusjuht Rainer Rohtla sõnul panevad nad tulenevalt e-kaubanduse kiirest arengust üha enam rõhku e-kaubanduse tarbijatele. DPD pakipoed on tema sõnul soodne, lihtne ja mugav lahendus kaupade saatmiseks eratarbijatest pakisaajatele.

Avamiskuudel on võimalik kuni 20-kilogrammine pakk tellida e-poodidest pakipoodidesse vaid ühe euroga. «See on vastutulek ka e-poodnikele, kes on kaotanud võimaluse soodsalt Eesti Posti maksikirja kasutada,» sõnas Rohtla.  

«On eraisikuid, kes ei saa kodus kullerit oodata, kelle jaoks on pakipoed väga mugavaks lahenduseks. Pakipoed on e-poodidele oluliseks partneriks ka tagastuste haldamisel. Tänu pakipoodidele saavad kliendid, kellel on põhjust e-poest tellitud kaup tagastada, seda läbi pakipoe kiiresti ja mugavalt teha,» lisas ta.

DPD on uute pakipoodide puhul jätkanud senini kasutusel olnud pood-poes strateegiaga, mis tähendab seda, et pakipoed asuvad sageli külastatavates kohtades paiknevate partnerettevõtete esindustes.

Saksamaal on tänaseks enam kui 4000 pakipoodi, Lätis on vastav number ületanud 100 piiri ning Eestit katab 36st pakipoest koosnev võrgustik. Tulevikus on kavas pakipoodide arvu veelgi suurendada.

DPD Eesti kaudu saab pakke saata 26 Euroopa Liidu liikmesriiki. Eestisse jõuavad DPD kaudu saadetised 23 Euroopa Liidu liikmesriigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles