Marks & Spencer sattus rinnahoidjaskandaali

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beckie Williams Marks & Spencer kaubamaja ees
Beckie Williams Marks & Spencer kaubamaja ees Foto: AP / Scanpix

Briti kaubamajakett Marks & Spencer pidi muutma oma hinnapoliitikat pärast seda, kui rinnahoidjate hindade tõttu tekkis skandaal.

Nimelt määras see kaubamajakett rinnahoidjate hinna korvi suuruse järgi, selle tõttu aga pidid suuremate rindadega naised oma pesueseme eest rohkem maksma, kirjutab AFP.

Facebookis koguti ligi 13 000 allkirja naistelt, kes pidasid sellist hinnapoliitikat ebaõiglaseks.

Ebaõiglase hinna vastase kampaania Busts 4 Justice algatas 26-aastane Beckie Williams, kelle poolt tehtud märkusele kaubamaja ei reageerinud.

Williamsi sõnul pidi ta oma rinnahoidja eest maksma mitmeid naelu rohkem, kuna ta rinnahoidja korvi suurus on  DD.

«Oleme kuulnud, et kliendid ei ole hinnaga rahul. Nende arvates on meie hinnapoliitika diskrimineeriv. Otsustasime, et alates 9. maist on rinnahoidjatel sama hind ja seda olenemata korvi suurusest. Kvaliteediga me siiski ei tingi,» sõnas kaubamaja esindaja.

Varem põhjendas kaubamaja rinnahoidjate erinevat hinda sellega, et suuremate rinnahoidjate tegemiseks kulub rohkem materjali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles