Põltsamaa Felix investeeris majoneesi ja kastmetesse ligi 200 000 eurot

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põltsamaa Felixi kastmed.
Põltsamaa Felixi kastmed. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Eesti toiduvalmistaja Põltsamaa Felix investeeris majoneesi ja salatikastmete tootmisesse ligi 200 000 eurot, kindlustamaks oma positsiooni Eesti kastmeturul.

Lisaks tootmishügieeni- ning töökeskkonna paranemisele loob muudatus eeldused ka tootmise mahtude ning efektiivsuse kasvuks Põltsamaal asuvas tehases. «Eesti kastmeturu liidrina võtame majoneesi- ja salatikastmeturgu väga tõsiselt. Parandame pidevalt toodete kvaliteeti, teeme tootearendust ning meie soov on luua üha paremaid töötingimusi meie töötajatele,» ütles Põltsamaa Felixi juhatuse esimees Anti Orav.

Eesti turule jõuab 39 protsenti Põltsamaal toodetud majoneesidest ja salatikastmetest. Ülejäänud osa läheb Põltsamaalt ekspordiks lähiriikidesse – Soome, Lätisse ja Leetu. Felixi majoneesi- ja kastmetootmises valmib 60 erineva nimetusega toodet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles