Abielluda saab nüüd ka kunstnik Laikmaa muuseumis

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielluda soovitakse nii muuseumis kui ka looduses.
Abielluda soovitakse nii muuseumis kui ka looduses. Foto: Caro / Scanpix

Teisipäeval hooaja avanud Ants Laikmaa majamuuseum pakub noorpaaridele võimalust registreerida abielu kunstniku maja aias.

Üks kokku lepitud registreerimine toimub 22. augustil ja esialgu rohkem soovijaid pole, sest teenusest pole veel jõutud abiellujaid teavitada, kirjutab Lääne Elu.

Kui Lääne maavalitsuse majas on registreerimistseremoonia läbiviimine tasuta, siis majamuuseumi aia kasutamise eest tuleb noorpaaridel maksta. Tasu suurus on veel täpsustamisel.

Aprilli keskpaigast Laikmaa muuseumi majandusjuhatajana töötav Jaan Kelner ütles, et tseremooniat saab teha aias ja verandal ning kui ilm peaks vihmane olema, mahub väike seltskond ka maja esimese korruse ruumis toimetama.

Kelneri sõnul peavad külalised arvestama mõne piiranguga, näiteks ei tohi kasutada lahtist tuld, sest muuseumis kehtivad ranged tuleohutusnõuded.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles