British Airways pakub käsipagasiga reisijatele sooduspiletit

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perthi lennujaama tollitöötajad manitsesid inimesi oma pagasil alati silma peal hoidma ning mitte kunagi võõraid kohvreid kandma.
Perthi lennujaama tollitöötajad manitsesid inimesi oma pagasil alati silma peal hoidma ning mitte kunagi võõraid kohvreid kandma. Foto: SCANPIX

Lennufirma British Airways plaanib pakkuda nendele reisijatele, kes saabuvad lühematele lendudele ainult käsipagasiga, soodsamat piletit.

Lennufirma teatas, et alates möödunud kuust katsetatakse teenust Gatwicki lennujaamast väljuvatel lendudel Amsterdami, Dubrovnikusse, Jerseysse, Tunisesse ja Torinosse, kuhu pakuti tavapärastest odavamaid pileteid neile, kes ei soovi reisida äraantava pagasiga, kirjutab The Telegraph.

Sama teenust plaanitakse laiendada kuni 32 lennuliinil. «Kliendid on uued piletihinnad väga hästi vastu võtnud ja me oleme nüüd otsustanud teha allahindlused laiemalt kättesaadavaks,» ütles British Airwaysi Gatwicki lennujaama direktor Peter Simpson.

Simpsoni sõnul nähakse lennufirma muudatuse taga katset konkureerida odavlennufirmadega, nagu Ryanair ja Easyjet. «Üllatuslik pole mitte niivõrd see, et British Airways selle muudatuse tegi, kuivõrd see, et muudatus nõnda kaua aega võttis,» lausus The Telegraphi tarbijaajakirjanik Nick Trend.

«British Airways ütleb, et uued piletihinnad annavad klientidele rohkem vabadust valida, millist reisimisviisi nad tahavad, kuid piletihinnad annavad samuti British Airwaysile vabaduse näidata oma hindu odavamatena,» lisas Trend, kelle hinnangul võivad äraantava pagasiga kliendid hakata lõpuks rohkem maksma.

British Airways kinnitas, et reisijad, kes annavad oma pagasi ära, et pea maksma selle arvelt rohkem, et käsipagasiga kliendid soodsama piletihinna saavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles