EuroMillionsi lotoga võideti tohutu jackpot

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EuroMillionsi lotos loositi sel nädalal välja ülisuur jackpot, millega üks õnnelik inimene võib usutavasti purustada Euroopas kõigi aegade lotorekordi, saades võiduna korraga 126 miljonit eurot (üle 1,97 miljardi krooni).


Hispaanias ostetud piletil läksid täppi kõik seitse võidunumbrit ning kui selle ostis üks inimene, mitte sündikaat, siis on see kõigi aegade suurim EuroMillionsi võit, vahendas

BBC News

.

Esialgu pole jackpoti võitjat veel identifitseeritud. Seekordsed põhivõidunumbrid olid 04, 23, 24, 29, 31 ning «Lucky Star» lisanumbrid 08 ja 09. järjest.

EuroMillionsi loosimine toimub igal reedel ja kui peavõitu ei tule, liidetakse see summa järgmise nädala potile. Pileteid müüakse vaid üheksas riigis: Suurbritannias, Iirimaal, Prantsusmaal, Hispaanias, Portugalis, Austrias, Šveitsis, Belgias ja Luksemburgis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles