Loe ja imesta: termokannu kasutusjuhend

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odavpoena tuntud Säästumarketid suletakse tuleval aastal.
Odavpoena tuntud Säästumarketid suletakse tuleval aastal. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

7. märtsil Elva Säästumarketist ostetud liitrise termokannuga kaasas olnud tootetutvustus üllatas Tarbija24 lugejat.

«Art. 340057; Edasiimüüja Baltijas Kristais SIA, Krustpils Iela 36, Riga. Termo kann koos Decor - Instruction

Maht - 1liiter. Korpus on valmistatud metallist trükindusega. Kolb on valmistatud klaasist. Pikk hoiab soojust.

Enne esimest kasutamist pesta sooja vee ja seebiga temokanna.

Vältida termo kann deformatsioon ja värvid, mida kasutatakse vedeliku temperatuuri muutusi, võib see kaasa tuua rebend klaaskolb»

Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul pole vahet, kas tegu on tööstus- või toidukaubaga, toodete märgistuse eest vastutab tootja või maaletooja. «Kuna tööstuskauba hulgas on välismaisest tootmistest pärit toodete osakaal suurem kui toidukauba hulgas, siis kahjuks esineb selles kategoorias rohkem ebakvaliteetseid tõlkeid,» tunnistas ta. Küll kontrollib Rimi  alati  omamärgitoote ning nende poolt maale toodud kauba märgistust. Antud konkreetse tõlke on ette valmistanud ja selle eest vastutab poeketi sõnul toote tarninud Baltijas Kristais SIA. «Loomulikult oleme ka ise huvitatud, et meie kaupluses oleks müügil korrektse märgistusega tooted. Võtame kindlasti tarnijaga ühendust, et vead parandada,» lubas Bats. Ta lisas, et samuti on Rimi lähiplaanides hakata veelgi enam jälgima kõikide toodete märgistusi, et need oleks korrektselt vormistatud ning loetavad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles