Kanal 2: Starman ei tohiks meie saateid näidata

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Probleemide korral on kõige tähtsam teha telerile uus kanaliotsing.
Probleemide korral on kõige tähtsam teha telerile uus kanaliotsing. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Märtsikuu alguses sai Kanal 2 leping Starmaniga läbi, kuid sellest hoolimata näitas kaabeltelevisioonifirma Kanal 2 saateid.

Kanal 2 juhatuse liige Urmas Oru ei ole olukorraga sugugi rahul. «Starman on märtsikuu jooksul meie saateid ilma lepinguta näidanud ning me ei saa sellega leppida,» tõdes Oru.

Koos sügistormidega tuli Starman turule uue STARboxi teenustepaketiga, mis sisaldab muuhulgas ka saadete kordusvaatamise ja salvestamise võimalust. Oru sõnul käibki praegu põhivaidlus selle üle, et Starman oma klientidele tasuta nende saateid jagab. «Starman pakub kordussaateid klientidele tasuta, kuid see pole õige. Selle eest tuleb maksta,» ütles Oru, kelle sõnul ei tohiks praegu Starman üldse Kanal 2 pilti edastada. «Ma ei arva, et Starmani kliendid üleüldse meie kanalist ilma jäävad, pigem kaob ära saadete kordusvaatamise võimalus,» lausus ta. Seda juhul, kui kokkuleppele ei jõuta.

«Kui me lepingu sõlmimiseni ei jõua, peame võimalikuks ka kohtu poole pöördumist,» tõdes Oru, kes ei osanud täpselt öelda, miks Starman nendega veel lepingut sõlminud ei ole. «Ilmselt on neil muid tegemisi, mis nende meeli enam erutab, ent ka meie peame oma asjad kõige muu kõrval aetud saama,» lisas ta.

Täna kohtusid Kanal 2 ja Starmani esindajad. «Pidasime Urmasega maha järjekordse konstruktiivse kohtumiste vooru, mis oli minu hinnangul igati tulemuslik,» kommenteeris Starmani müügidirektor Indrek Ild kohtumist. «Tänase kohtumise põhjal julgen arvata, et meie klientidel ei ole põhjust muretseda, et Kanal 2 lineaarsest televisioonist või Starbox'i järelvaatamisteenusest kaob,» arvas Ild.

«Kuna tegemist on meie kõigi jaoks uue teema ja teenusega, siis võtab kõigile osapooltele optimaalse lahenduse leidmine aega. Meie ühine eesmärk on pakkuda klientidele võimalikult kvaliteetset ja mitmekülgset teleelamust,» rääkis ta.

Läbirääkimised Kanal 2 ja Starmani vahel jätkuvad. «Oleme teineteisele väga lähedal ja otsime mõlemale poolele ja ka meie klientidele sobivaid lahendusi,» tõdes Ild.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles