Tõbine koer läks iseseisvalt loomaarsti juurde

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Pilt on illustratiivne.
Koer. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Saarde valla loomaarst Laszlo Banyasz rääkis toreda loo koerast nimega Tommi, kes täiesti iseseisvalt tema poole pöördus.

«Sellel koeral on tegelikult üks nahahaigus, mida ravime siin juba pikemat aega. Aga ühel päeval otsustas Tommi, et tuleb ise siia. See oli loomulikult sel ajal, kui mina olin küll tööl, aga perenaine oli oma töökohas ja tema ei teadnudki,» jutustas Banyasz, kellele lugu palju nalja valmistas.

Banyasz usub, et koerake sai ikka aru, et tuli arsti juurde. «Ta seisis seal niimoodi ukse juures ja ta alati teab, et saab mingisugust maiuspala. Ta ootas mind ukse ees, et ma talle jälle midagi annaksin,» meenutas loomaarst.

Loomaarst helistas seejärel kohe perenaisele ja andis teada, et koerake ise tema poole pöördus. «Praegu on ta juba paranemas ja see on olnud pikaajaline ravi, mis võtab aega,» lausus Banyasz.

Pärnu maakonnas asuva Saarde valla väljaandele Saarde Sõnumid antud intervjuus rääkis loomaarst pikemalt sellest, kuidas ta Kilingi-Nõmmel hiljuti uude endale kuuluvasse kliinikusse ümber kolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles