60 000 hot.ee kasutajat ei pääse e-kirjadele ligi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellised kirjad täitsid hot.ee postkasti.
Sellised kirjad täitsid hot.ee postkasti. Foto: Lugeja foto

Elioni hot.ee kasutajad ei pääse tehnilise rikke tõttu oma e-kirjadele ligi. Ka tunnistas ettevõte täna, et spämmirünnak tabas kümneid hot.ee kasutajaid, mitte mõnda üksikut, nagu eile väideti.

Tegemist on täna öösel juhtunud tehnilise tõrkega, mille lahendamisega tegelevad hot.ee administraatorid, teatas Elion Facebookis. Elioni pressiesindaja Annelis Rumi teatel on ilmnenud täiendav hot.ee häire, mille kohta ei ole hetkel võimalik öelda, kas see on spämmilainega seotud on või on tegemist eraldiseisva tehnilise probleemiga. «Nimelt ei saa ligi 60 000 hot.ee postkasti kasutajat hot.ee kontole sisse logida,» selgitas Rum. Ta lisas, et ettevõte tegeleb probleemi lahendamisega.

Eile kirjutas Tarbija24, et hot.ee kasutaja postkasti tabas spämmirünnak ning Elioni väitel oli tegu üksikjuhtumiga. Täna tunnistas ettevõte, et pühapäeva õhtul (31.03) sai alguse spämmilaine, mis praeguseks hetkeks on kontrolli alla saadud. «Hot.ee administraatorid on tugevdanud spämmifiltreid ning kasutajatel soovitame kummalise pealkirja, saatja või sisuga kirjad kustutada,» sõnas Rum.  Tänase seisuga on Elioni poole pöördunud kümneid hot.ee kasutajad, kes andsid infot postkasti laekunud suure spämmkirjade hulga üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles