Neiul tuli kojusõidu asemel pealinnas südaööl peavarju otsida

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna bussijaam.
Tallinna bussijaam. Foto: Toomas Huik/Postimees

Lihavõtete ajal Ekspress –Auto L bussiga Kohtla-Järvele sõita soovinud noorel naisel tuli hoopis pealinnas ulualust otsida, sest oodatud bussi ei tulnudki. Bussifirma ja bussijaam endal süüd ei näe.

«Pidin 29. märtsil sõitma Tallinnast Kohtla-Järvele bussiga nr 169, mis pidi välja sõitma kell 22.45,» rääkis venekeelse Postimehe lugeja Darja. Naise sõnul jäi buss teadamata põhjusel tulemata ja ta ootas bussijaamas südaööni. «Kuna nii hilja Kohtla-Järvele enam busse ei läinud, tuli mul Tallinnas peavarju otsida. Tulin pealinna paariks tunniks ning mul ei olnud kusagil peatuda,» rääkis ta. Naise kinnitusel keskkonnas T-pilet ei olnud mingeid teateid selle kohta, et pühade tõttu buss ei sõida. Koju pääses ta alles järgmisel päeval.

Ekspress-Auto L OÜ juhatuse liikme Anatoli Listovi sõnul oli pühadeaegne sõidugraafik nende veebilehel väljas ja selle kohaselt ei pidanudki see buss väljuma. Ta kinnitas, et see info saadeti 26. veebruaril, nii nagu ühistranspordiseadus nõuab, ka Tallinna bussijaamale, maanteeametile ja auto ettevõtete liidule.

«Ekspress-Auto L liin nr 169 (Tallinn-Jõhvi-Sillamäe) on graafikukohaselt käigus reedeti ja pühapäeviti. Seoses sellega, et 29.03 oli riigipüha, tõi firma reedese (29.03) väljumise üle neljapäevale (28.03). Vastav muudatus tehti T-pileti veebilehel 13.0,» rääkis Tallinna bussijaama esindaja Ave Karjus. Ta lisas, et sellel veebilehel ei tooda muudatusi eraldi välja. «Kontrollida, kas väljumisaega ei ole muudetud, saab kontrollida, kui valida planeeritava reisi marsruut ja kuupäev,» selgitas ta. Karjuse kinnitusel pole nad selle reisiga seoses saanud ühtegi teist kaebust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles