Suuremad jaeketid laienevad tänavu ligi 20 poe võrra

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Selveri ostusaal.
Pildil on Selveri ostusaal. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Suuremad kaubandusketid - Selver, Rimi, Maxima ja ETK - plaanivad tänavu üle Eesti taas avada ligi paarkümmend täiesti uut kauplust, enam kui pooled neist ehitatakse Tallinnasse ja selle lähiümbruses.

Väikelinnas Kuressaares on juba aastaid olnud esindatud kõik suuremad müügiketid: Maxima, Rimi kolme kauplusega, ETK süsteemi kuuluv tarbijate ühistu ja Selver, ostjaid jätkub neile kõigile, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Selver näeb Kuressaares jätkuvalt potensiaali, mistõttu ehitas oma müügisaali varasemaga võrreldes poole suuremaks.

«Selveri poolt me teeme väga põhjalikud analüüsid ja kaalume väga põhjalikult, kuhu kauplust teha, meie jaoks peavad kauplused eelkõige olema kasumlikud, me oleme väga pikalt analüüsinud Kuressaare Selveri laiendust ning Kuressaare Selver oli väikeseks jäänud,» selgitas Selveri arendusdirektor Agi Metsandi.

Kokku plaanib Selver tänavu avada neli uut kauplust, Rimi laieneb samuti nelja uue poe võrra, ka Maxima ehitab juurde neli uut marketit Tallinna piirkonda, ETK süsteemi poode tekib üle Eesti juurde kuus, lisaks ehitatakse ka kuus selle keti poodi suuremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles