Samsung toob turule uued hiigeltelefonid

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Galaxy Mega 6.3
Samsung Galaxy Mega 6.3 Foto: Samsung

Samsung toob maist müügile uued Galaxy seeria nutitelefonid Mega 5.8 ja Mega 6.3. Arv mudeli nimes tähendab ekraani suurust tollides.

ABCNews kirjutab, et pole kindel, kas julgeb Galaxy Mega kohta üldse telefon öelda. Ka Samsung ise peab seadmeid pigem millekski tahvelarvuti ja nutitelefoni vahepealseks kutsudes uut kategooriat nimega phablet (kokkupandud sõnadest phone ehk telefon ja tablet ehk tahvelarvuti – toim.)

Samsungi kinnitusel on suurusest hoolimata Galaxy Mega siiski taskupärane. Lisaks 6,3-tollise ekraaniga telefonile pakutakse alternatiivina ka 5,8-tollise ekraaniga telefoni.

Mega 6,3 on siiski veidi võimsam. Sellel on HD pildikvaliteet, 3200 mAh aku, 1,7 GHz kahetuumaline protsessor. Galaxy Mega 5.8-l on 1,4 GHz kahetuumaline protsessor, 2600 mAH aku. Mõlemal telefonil on 8 MP ja 1,9 MP kaamerad ning kasutusel kõige uuem Androidi operatsioonisüsteem (4.2)

Galaxy Mega mudelid tulevad Euroopas ja Venemaal müügile maikuus.

Eksperdid usuvad, et inimesed sooviksid osta midagi nutitelefoni ja tahvelarvuti vahepealset, kirjutab BBC. Samas tehnoloogia analüütik Chris Green leiab, et 6,3-tollise ekraaniga Galaxy Mega võib olla liig ning lihtsalt helistamise eesmärgil on selle kasutamine kohmakas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles