Kust saab uued suverehvid soodsamalt?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suverehve müüvate veebipoodide hinnavõrdlus.
Suverehve müüvate veebipoodide hinnavõrdlus. Foto: Autoleht

Autoleht otsis välja nende rehvitestis esikümnesse jõudnud rehvide parimad pakkumised erinevatest veebipoodidest.

Kõrvaolevast tabelist leiate 17 veebipoe hinnad ning nagu sealt näha, võib õigesti valides säästa üle 10 euro rehvilt, seega kogu komplektilt üle 40 euro. Tähele tasub panna ka tabeli viimast veergu, kus on ära toodud tasu rehvide transpordi eest – see võib lõppsummale üsna palju eurosid lisada. Näiteks küsib peaaegu kõiki võrreldud rehve soodsaimalt pakkuv carworld.ee iga rehvi kohaletoimetamise eest 3 eurot, mõni teine toob need aga kohale tasuta. Müüjale transpordikulude maksmist saab vältida, kui minna ise rehvidele järele.

14-le Eesti poele võtsime võrdluseks kõrvale kaks tuntud välismaist portaali. Silmatorkavamalt odavamalt nad rehve ei müü, küll on nende eeliseks rikkalikum sortiment: kui Eesti omadest leidsime tavaliselt paar-kolm täpselt õiget rehvi, siis näiteks Reifendirektist sisuliselt kõik, mida otsisime! Eelistasime enam levinud H-kiirusindeksiga rehve (kuni 210 km/h), aga kui seda ei pakutud, siis V-d (kuni 240 km/h) või äärmisel juhul T-d (kuni 190 km/h).

Mõned Eestis tegutsevad veebikauplused jäid välja lihtsal põhjusel, et neis ei müüdud mitte ühtki testis osalenud ja esikümnes lõpetanud rehvimudelit (ka ei pruukinud me kõiki üles leida). Küll pakuti sageli samade tootjate vanemaid rehve. Tavaliselt on üsna hea ka odavamate ja vähem nimekate rehvimarkide valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles