Tele2 võrgu uuendamine võib lähinädalatel põhjustada tõrkeid

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühiajaliselt võib esineda tehnilisi tõrkeid.
Lühiajaliselt võib esineda tehnilisi tõrkeid. Foto: SCANPIX

Tele2 uuendab järgmise kahe nädala jooksul Harju- ja Lääne-Virumaal 38 2G saatejaama uue põlvkonna seadmete vastu, mistõttu võib lühiajaliselt esineda tehnilisi tõrkeid.

«Vahetame järgmise paari nädala jooksul Tallinna ja Rakvere vahel asuvate jaamade seadmed uute vastu, mis lülitatakse lõplikult töösse juunis,» selgitas Tele2 Eesti tehnoloogiadirektor Mart Nielsen.

Plaani kohaselt katavad vahetustööde ajal asendatavaid saatjaid ajutiselt teised lähikonna saatejaamad. «Ent võib juhtuda, et tööde ajal jääb paariks tunniks näiteks siseruumide jaoks levi nõrgaks,» tõdes Nielsen.

Tööde ajal on Tele2 kõnekeskus kõrgendatud valmisolekus ning ka kodulehel uuendatakse regulaarselt võrguinfot. Nielsen palub võimalike ebamugavuste pärast vabandust.

Tele2 vahetab tänavu kuues etapis välja kõik 2G jaamad ning uuendab ja lisab 3G saatjaid. Lisaks ehitab ettevõte tänavu juurde vähemalt 150 4G saatejaama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles