Tallinna lennujaamas läks parkimine kallimaks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaama esine.
Tallinna lennujaama esine. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Alates aprilli keskpaigast tuleb lennukile minejatel arvestada sellega, et nüüd maksab parkimine Tallinna lennujaamas märksa enam.

«A-parklas (suur parkla lennujaama ees) maksis parkimise esimene tund varem 2, nüüd 3 eurot. Teine tund oli neli, nüüd on 5 eurot, päev oli 10, nüüd on 15,» rääkis Tallinna lennujaama pressiesindaja Lauri Linnamäe.  Linnamäe sõnul loodab lennujaam nii suunata mitmepäevasel reisil käivaid kliente pikaajalisse parklasse.

«Praegu on terminaliesine A-parkla, mis on tegelikult mõeldud lühiajaliseks parklaks, väga sageli umbes, samas kui pikaajalisse parklasse oleme kohti juurde teinud ning seal ruumi jätkub,» põhjendas ta.

Kui uue hinnakirja järgi maksab auto jätmine seitsmeks päevaks lühiajalisse A-parklasse 45 eurot, siis pikaajalises parklas on sama asja hind 28 eurot. «Sellega loodame, et reisijad jätavad võimaluse kasutada lühiajalist parklat neil, kes vajavad seda tõesti lühema-ajaliselt,» sõnas ta.

Uus parkimiskord hakkas kehtima 15. aprillist ning vastav info on väljas lennujaama kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles