E-Betoonelemendi tehases hukkus tööline

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõte E-Betoonelement monteeris Tallinnas Vabaduse väljakul ka võidusamba betoonelemente.
Ettevõte E-Betoonelement monteeris Tallinnas Vabaduse väljakul ka võidusamba betoonelemente. Foto: Toomas Huik / Postimees

Täna kella 10 paiku hukkus E-Betoonelemendi valmistoodangu laoplatsil Harkus 53-aastane meesterahvas, teatas tööinspektsioon.

Õnnetuse ajal teisaldas mees maastjuhitava kraanaga betoonelementi ettenähtud kohta. Teisaldamise käigus vajus kannatanu peale element, mis asetses teisaldatava elemendi kõrval. Meesterahvas suri saadud vigastustesse kohapeal. Tööõnnetuse täpsemate asjaolude selgitamiseks on uurimist alustanud tööinspektsioon ja politsei.

Käesoleva aasta jaanuari, veebruari ja märtsi jooksul on tööinspektsioonis registreeritud 943 tööõnnetust. Surmaga lõppenud tööõnnetusi on käesoleval aastal registreeritud viis, lisaks on täpsustamisel kolme surmaga lõppenud õnnetuse asjaolud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles