Lugeja küsib: miks peab Swedbanki infotelefonil end identifitseerima?

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki logo.
Swedbanki logo. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tarbija24 lugeja soovib teada, miks nõuab Swedbank, et ta infotelefonile helistades end esmalt alati identifitseeriks.

«Esiteks ei pruugi mul ju alati paroolikaarti või muud dokumenti käepärast olla. Ükskord ma sain ka oma asjad ilma aetud. Miks seda siis vaja on?» päris meeslugeja.

Vastab Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask:

Aitäh järelepärimise eest seoses kliendi identifitseerimisega Swedbanki infotelefonile helistades. Me pakume klientidele võimalust isikutuvastamist teha enne töötajani jõudmist, sest see säästab oluliselt kliendi aega ja saame pakkuda personaalsemat teenindust. See on ka ainuke viis, kuidas on võimalik identifitseerida klienti, kes kasutab teleteenuseid vaid mobiil-ID abil.

Suures osas kõnedest on sellised, kus parima lahenduseni jõudmiseks on vajalik helistaja identifitseerida, nii saame anda vastuse lähtudes kliendist ja väljastada vajaduse korral ka konfidentsiaalset informatsiooni. Juhul, kui klient soovib vastuseid üldistele küsimustele, on võimalik pääseda ka otse meie töötajani, jättes isikutuvastamise vahele.

Kindlasti tasub helistajal jälgida hääljuhendit ning teha selle põhjal just talle sobiv valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles