Rimi rosinatega kohupiimas oli vaid üks rosin ja selle kest

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliendi arvates on tegemist rosina kohupiimaga.
Kliendi arvates on tegemist rosina kohupiimaga. Foto: kriisis.ee

Ille ostis Tallinnas Sadama Rimist kohupiimakreemi rosinatega, kuid sai hoopistükkis kohupiimakreemi ühe rosinaga.

«Tundub, et Rimi on uue ja huvitava partii välja lasknud – kogu topsi peale leidsin vaid ühe rosina ja selle kesta. Seega pakendil oli eksitav info, sest see ei ole kohupiimakreem rosinatega, vaid kohupiim rosinaga,» märkis Ille, kes avastuse järel kauplusega ühendust võttis.

Kohupiimakreemis peaks olema viis protsenti rosinaid toote kogukaalust (150 grammi). «Uurisime Rimile kohupiimakreemi tootva firma esindajalt, kuidas taoline asi juhtuda võib ning saime selgituseks, et kohupiimakreemi tehakse retseptuuri järgi ning tehnoloogilises protsessis on ette nähtud segamiseks kindel aeg. Võimalik, et selles oli kõrvalekalle ning rosinad ei segunenud korralikult. Nii võiski sattuda mõnda kohupiimakarpi ettenähtust rohkem ning teise vähem rosinaid,» selgitas Rimi pressiesindaja Katrin Bats.

Nüüd uuritakse ka konkreetse partii teisi tooteid. Batsi sõnul ei olnud tegemist Rimi tahtliku sooviga kohupiimakreemis rosinatega koonerdada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles