USA rõivabrändi uut särki ei pea 100 päeva pesema

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isepuhastuvad särgid.
Isepuhastuvad särgid. Foto: Wool&Prince kodulehekülg.

Ameerika rõivafirma Wool&Prince väidab kõikide higistajate lohutuseks, et on leiutanud särgi, mida võib kanda 100 päeva ilma pesemata.

Wool&Prince ütleb, et nende uus villane särk võib olla mitu kuud pesemata, kuna kasutatav kangas on looduslikult vastupidav lõhnadele. Lisaks ei pea särke kunagi triikima, sest materjal ei kortsu, isegi, kui see päeva lõpus spordikotti pressida, teatas firma väljaandele The Telegraph.

Särgid, mida tohib puhastada ainult keemiliselt või õrnpesuga, on valmistatud villast, mida võib n-ö edasi-tagasi painutada 20 000 korda ilma purunemist kartmata. Tavaline vill paindub murdumata ainult 3200 korda.

See tähendab, et kangast võib korduvalt sirutada ja venitada ning see võtab ikka tagasi oma esialgse kuju, kui särki raputada. Samuti väldib vill lõhna kogunemist - erinevalt teistest higi neelavatest kangastest  ei imendu higi selle kanga sisse.

Investorid, kes aitasid tootearendust rahastada, pakuvad rõivaid veebilehel Kickstart 63 naelsterlingi eest. Tavalised jaehinnad ei ole veel välja kuulutatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles