A. Le Coqi Ginist saab juunist G:N

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: A. Le Coq

Seoses Euroopa Liidu seadusemuudatusega ei tohi alates 20. maist toota Gini-nimelisi alla 38-kraadiseid alkohoolseid jooke ning A. Le Coq muudab oma populaarse joogi nime 1. juunist G:N'iks.


A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik ütles Tarbija24.ee'le, et varasemalt toodetud Gini-nimelist jooki võib turustada aasta lõpuni.

«Seadusest tuleneva muudatuse tõttu pidime oma populaarsete Gin long-drinkide hulgas viima läbi mõningased muudatused. Alates juuni algusest kaob ära jookide senine nimetus Gin ning see muutub G:N'iks,» märkis Vernik.

Toode on Verniku sõnul juba valmis ning tootma hakatakse seda juuni algusest.

«Kaubamärgi muudatusest tulenevad kulusid me väga kõrgeks ei hinda. Sellega kaasnevad vaid pakendi muudatuse kulud. Meie jaoks olulisem on pigem see, kuidas tarbija muudetud kaubamärgi vastu võtab,» ütles turundusjuht. Spetsiaalset reklaamikampaaniat pole uue nimega tootele tema sõnul plaanis teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles