Go Bus soetas seitse uut reisibussi

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued Go Bus bussid.
Uued Go Bus bussid. Foto: Arno Mikkor

Go Bus uuendas tellimusvedude bussiparki ning soetas viis uut Volvo 9700 ja kaks Scania Irizari reisibussi. Lisaks värskendab Go Bus ka olemasolevate busside väljanägemist.

Go Busi tegevdirektori Enn Randmaa sõnul on tegu kõige kaasaegsemate bussidega, mis vastavad Euroopas kehtestatud rangetele Euro 5 keskkonnanõuetele nii heitgaaside kui ka mürataseme poolest.

«Uue bussid hakkavad kliente teenindama nii Eestis kui ka välisriikides, sest need sobivad nii soojas kui ka külmas kliimas sõitmiseks,» rääkis Randmaa, kelle sõnul võimaldavad tänapäevastele normidele vastavad keskkonnasäästlikud bussid tellimusvedusid täita piiranguteta kõigis Euroopa linnades.

Peale bussipargi uuendamise korraldab Go Bus bussijuhtidele täienduskoolituse ning värskendab busside väljanägemist. Uuenenud sisu ja väljanägemisega Go Busi bussid tunneb tänaval nüüdsest ära sinise värvi järgi, millel olev logo väljendab dünaamikat ja teel olekut.

Edaspidi soovibki GoBus keskenduda tellimusvedude osakaalu suurendamisele nii riigisiseselt kui ka välissuundadel. «See on veoliik, mida on ettevõttel endal võimalik suunata riigihangetest sõltumatult,» märkis Randmaa.

Go Bus keskendub eelkõige Eesti ning Soome, Rootsi, Norra, Taani, Läti, Leedu ja Peterburi turgudele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles