Viru keskus vahetas ostuöö päeva vastu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskus lubab ostjatele suuri allahindlusi.
Viru keskus lubab ostjatele suuri allahindlusi. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Kui varasematel aastatel toimus Viru keskuses ostuöö, siis tänavu otsustati suur ostlemisüritus maha pidada päevasel ajal.

«Ei saa öelda, et Viru keskus on Ostuööst täiesti loobunud. Koostöös Tartu ja Tallinna Kaubamajaga aastaid suurepäraselt toiminud ostuöö formaat on tarbija poolt väga hästi vastu võetud ja inspireerinud oma turundustegevuses ka paljusid konkureerivaid ettevõtteid,» rääkis Viru keskuse turundusjuht Taivi Koitla.

Ta lisas, et kuna keskuse peamine eesmärk on pakkuda ostuelamust ja uusi kogemusi, siis juba möödunud sügisel ostuöö asemel toimunud kogu päeva kestnud sooduspakkumiste päev kordub ka sel kevadel, 8. mail.

«Eesmärgiks on võimaldada erihindadest ühel konkreetsel päeval enne suurte allahindluste perioode osa saada kogu päeva vältel ka neil, kes seni vaid hilistel ohtutundidel kestnud Ostuöö formaadis pakutud soodushindu nautida ei saanud,» rääkis Koitla. «Kas kaugemas tulevikus Ostuööga jätkame või mitte, näitab tulevik,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles