Tallinki laev hilines väljasõiduga pea tund aega

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõitjate kinnitusel ei pea Tallinki laevad sõidugraafikust kinni.
Sõitjate kinnitusel ei pea Tallinki laevad sõidugraafikust kinni. Foto: Laura Oks/Postimees

Eile hilisõhtul Helsingisse sõitma pidanud Tallinki Superstar väljus ligi tund aega hiljem. Laevafirma kinnitusel kulus oodatust rohkem aega laadimisele.

«Mis toimub Tallinki laevadega? Pidevalt hilineb saabumine-väljumine, teed-kohvi ei pakuta, kuna laeva randumise ajal ei ole töötajatel kohustust teenindada. Mille eest küsitakse sel juhul piletihinnaks 35-50 eurot?» pahandas Tarbija24 lugeja Christina. Eile hilines kell 22.30 väljuma pidanud laev 50 minutit.

«9. mail esines tõepoolest Tallinna-Helsingi liinil sõitva Tallinki Superstari väljumistes hilinemisi, mille põhjustas treilerite laeva laadmisel tekkinud tavalisest suurem ajakulu,» selgitas Tallink Grupi müügi- ja turundusdirektor Marina Jõgi.

Ta lisas, et Tallink palub kõigilt  reisijatelt ebamugavuste pärast vabandust. Samas kinnitas Jõgi, et laeva söögikohad töötasid tõrgeteta, kuid viimasel reisil ei avatud reisijate vähesuse tõttu buffet'-restorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles