Prisma: rüselusi meie kauplustes enam ei teki

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus Nõlvaku tänaval asuv Prisma.
Tartus Nõlvaku tänaval asuv Prisma. Foto: Sille Annuk

Aprilli alguses vähendas Prisma konfliktide vähendamise eesmärgil viimase kuupäevaga toodete allahindlusprotsenti. Prisma pressiesindaja Kadri Lainase sõnul pole konflikte enam tekkinud ning rohkem on hakatud ostma täishinnaga tooteid.

«Võime praegu öelda, et inimesed on pärast muutust hakanud rohkem ostma täishinnaga tooteid. Lettidelt liiguvad ära ka 30-protsendilise soodustusega tooted, kuid märgatavalt rohkem on hakatud ostma siiski täishinnaga tooteid,» lausus Lainas. Ta lisas, et enam pole nende kauplustes tekkinud ka konflikte ning loodetavasti ei teki ka.

Seega võib öelda, et muudatus on vilja kandnud. Lainas märkis, et on neid, kellele on oluline toote piisavalt pikk säilivusaeg ja neid, kellele oluline hind ja ta loodab, et Prisma suudab pakkuda vajaminevat mõlematele.

Kuna 50-protsendilised allahindlused tekitasid kauplustes klientide vahel väikeseid rüselusi ja erinevaid pettuseid, siis otsustas Prisma hakata viimase kuupäeva tooteid müüma vaid 30 protsenti odavamalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles