Starman peibutab Eurovisiooni eel kliente HD-formaadiga

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teler ja digiboks.
Teler ja digiboks. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Kommunikatsiooniettevõte Starman avas Eurovisiooni eel HD-formaadis ETV esimese kanali, mida saab tasuta vaadata kuni maikuu lõpuni.

Starmani juhatuse liikme Indrek Ildi sõnul avati ETV HD-kanal televaatajatele eeskätt just sel nädalal peetava Eurovisiooni lauluvõistluse pärast. «Tänu sellele on digitelevisiooni vaatajatel hea võimalus nautida lauluvõistluse otseülekandeid ülimas detailsuses,« rääkis Ild. «Nagu juba meie võrgus on traditsiooniks saanud, saab iga televaataja valida otseülekande heliks kas ETV reportaaži või «Rahva oma kaitse» tegijate Andrus Kivirähki ja Mart Juure reljeefse väljendusviisiga raadiokommentaarid.»

HDTV (High Definition Television) telepildi vaatamiseks peab kodus olema STARbox või mõni muu HD-valmidusega digiboks ning teler. Eurovisiooni finaalkontserdi otseülekande heli saavad vahetada kõik Starmani digi-TV kliendid üle Eesti. Selleks tuleb digiboksi puldil vajutada audio valiku nuppu.

Eesti esindaja Birgit Õigemeel astub võistlustulle Malmös toimuva Eurovisiooni esimeses poolfinaalis, mille otseülekanne algab teisipäeval, 14. mail kell 22. Lauluvõistluse teine poolfinaal on neljapäeval, 16. mail kell 22 ning finaalkontsert toimub laupäeval, 18. mail samuti algusega kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles