Estravel võtab üle laevapiletite müügiportaali

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praamijärjekord.
Praamijärjekord. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Reisibüroo Estravel ja Baltic Ferry Tickets OÜ sõlmisid litsentsilepingu, mille kohaselt hakkab Estravel opereerima Eesti laevapiletite online-müügiportaali laevapiletid.ee.

Estraveli tegevdirektori Anne Samliku sõnul on tehingu eesmärgiks viia uuele tasemele veebis reisiteenuste pakkumine laevapiletite ostul ja seeläbi suurendada Estraveli kliendibaasi laevareisijate arvel.

«Oleme teinud laevapiletid.ee portaaliga koostööd juba alates 2010. aastast ja senine praktika tõestab, et taolisel portaalil on klientide poolt nõudlus olemas. Kui vaatame kogu Eesti turistidevoogu, siis eelmisel aastal läbis Tallinna sadamat reisilaevadel üle 8 miljoni inimese, mis teeb ca 2/3 kõigist siinsetest turistidest ehk turg on tegelikult päris suur. Laevapiletid.ee eeliseks on kasutaja jaoks lihtne online müügisüsteem, võimalus osta kõigi laevafirmade piletid kiirelt ja reisijasõbralikult ühest kohast,» lausus Samlik.

2009. aastast tegutsev laevapiletid.ee on Läänemere suuremate laevaoperaatorite pileteid internetis vahendav ühtne broneerimissüsteem, mis võimaldab ööpäevaringselt osta piletid kas laevapiletid.ee või mobiili aplikatsiooni m.laevapiletid.ee vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles