Lettidele jõudsid suvised grillvorstid ja puuviljaleivake

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paprika-fetajuustu grillvorst.
Paprika-fetajuustu grillvorst. Foto: Maag lihatööstus

Suve eel jõudsid poelettidele Maag lihatööstuse kuus erinevat grilltoodet ning kolm Fazer Eesti leiba.

Rannarootsi  suvetoodete valikusse lisandusid kuus uut grilltoodet: paprika-fetajuustu grillvorst, küüslaugu šašlõkk, grill-liha ürdivõimaitselises marinaadis, jogurti-tilli grill-liha ning magushapu ja maagiline grill-ribi.

«Lisasime sel aastal suvetoodete valikusse nii traditsiooniliste maitsetega tooteid nagu jogurti-tilli maitselise grilliha ning käsitsi tükeldatud küüslaugušašlõkk,» sõnas Maag Lihatööstuse müügi- ja turundusdirektor Marek Mettas.

Mettase sõnul on käsitsi tükeldatud šašlõki puhul lihatükid ühtlasemad ja parema kvaliteediga kui masintükeldamise puhul. Samuti lisati valikusse uudsema mekiga ürdivõimaitselise marinaadiga grill-liha ja paprika-fetajuustu grillvorst.

Fazer tõi Eestis tegutsemise 20. aasta tähistamiseks turule kolm uut pagaritoodet: rukkileiva Fazer Terane Taskuleib, 100 protsenti täisterarukkijahust leiva Fazer Real ja Fazer Fresh sarja uudistoote Fresh Puuviljaleivake.

Rukkileiva Fazer Terane Taskuleib idee pärineb kontserni Soome ettevõtte poolt eelmisel aastal edukalt lansseeritud Fazer Puikula rukkileivast. Rukkileib Fazer Real on Fazer Eesti turundus- ja kommunikatsioonidirektori Aulike Miljandi sõnul heaks uudiseks kõigile aktiivse eluviisiga inimestele. Täisterajahus on rohkelt B-rühma vitamiine ja mineraale ning leib sobib kõigile, kes kulutavad igapäevaselt teistest rohkem energiat. Samas on Realis neljandiku võrra vähem soola kui teistes sarnastes leibades.

Uuele Fazer Fresh Puuviljaleivakesele annavad maitse tootele lisatud jõhvikad ja aprikoosid ning seemned nagu päevalille- ja linaseemned ning koorimata hirss. Puuviljaleivakese koostises on teraviljadest rukkitäisterajahu, nisu ja kaer, kusjuures kaer on leivakeses nii helveste kui kliidena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles