Sebe meelitab uusi bussijuhte kõrge palgaga

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebe bussijuhi koht.
Sebe bussijuhi koht. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Bussiettevõte Sebe korraldab sarnaselt Tartuga ka Tallinnas koolitusprogrammi, mille lõpetajad saavad ettevõttes tööle asuda 1000-eurose brutopalgaga.

Igal D-kategooria juhiloa kursusel osalejal tuleb koolituse alguses tasuda saja euro suurune omaosalus, mis programmi eduka läbimise ja juhiloaeksami sooritamisel ning ettevõttes bussijuhina tööleasumisel tagastatakse.

«Bussijuhiks kandideerima on oodatud nii sellest ametist huvitatud mehed kui ka naised, kellele heade suhtlejatena sobib töö klienditeenindajana,» kommenteeris Sebe juhatuse esimees Kuldar Väärsi. «Ettevõttena pakume omalt poolt inimestele võimalust omandada amet ning sõlmida tööleping, kus normtundide juures on tagatud 1000-eurone brutotöötasu.»

Juunis algava koolitusprogrammi teooria- ja praktikatunnid toimuvad järgneva nelja kuu vältel peamiselt argipäevaõhtuti ja ka nädalavahetustel. Programmi osalejad valib Sebe välja kõigi kandidaatidega peetava vestluse põhjal.

Sebe pakub Tallinnas võimalust bussijuhi amet omandada sarnaselt Tartuga, kus D-kategooria koolitusprogramm käivitus veebruaris. «Täna on meie esimene koolitusgrupp jõudmas lõpusirgele ning juba õige pea alustavad nad tööd bussijuhtidena Tartu linnas,» lausus Väärsi. Tartu linnaliinidel töötavad Sebe bussijuhid võeti tööle 800-eurose brutopalgaga.

Kandideerimisavaldusi ootab Sebe kuni 20. maini. Kandideerida saavad kõik 24-aastased ja vanemad ning vähemalt keskharidusega inimesed, kellel on vähemalt kaheaastane B-kategooria sõidukijuhiloa staaž.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles