Kliendid avastasid pakendist vähem pirukaid kui peale märgitud

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügavkülmutatud lihapirukad.
Sügavkülmutatud lihapirukad. Foto: Eesti Pagar

Mitu inimest on Eesti Pagari sügavkülmutatud lihapirukate ja kohupiimasaiakese pakendi seest avastanud vähem või ka rohkem küpsetisi, kui pakendile on märgitud.  

«Silt ütles poes, et pakis on kaheksa pirukat. Kodulehel on samuti nii kirjas. Pakendilt mina küll vastavat märget ei leia, aga ahju oli panna vaid seitse tükki. Jube kahju oli sellisest valeinfost, sest pakk oli ostetud sööjate arvu silmas pidades,» rääkis pahane klient.

Eesti Pagari tootejuht Nele Kaldvee selgitas, et kuna pakendamisel kasutatav tehnoloogia arvestab toodete kaalu, mitte kogust, siis tükkide arv pakendites võib tõepoolest varieeruda, kuid kõik pakendid vastavad siiski pakenditel antud kaalule. «Sellest tulenevalt oleme pakenditelt jooksvalt maha võtnud tükkide arvu ja uutel pakenditel on näidatud vaid toodete kaal,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles