Statoil tuli välja järjekordse uuendusega

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili tankla.
Statoili tankla. Foto: Marko Saarm / Sakala

Statoil suurematesse bensiinijaamadesse tulevad tankuritele uued makseterminalid, mis küsivad juhilt - kas ta maksab tankimisalal või kaupluses.

«Pilootprojektiga alustasime eelmise aasta sügisel Viimsi teenindusjaamas, kus kõikidele tankuritele paigaldasime valikuvõimaluse,» rääkis Statoili pressiesindaja Jaanus Pauts. Ta kinnitas, et kuna kliendid võtsid uuenduse hästi vastu, siis testiti seda ka värskelt avatud Laagri teenindusjaamas.

«Juuni lõpuks aga paigaldame suuremate  kliendiarvuga Statoili teenindusjaamade kõikidele tankuritele uued makseterminalid, kus kliendil on võimalik valida, kas maksta kütuse eest tankimisalal või kaupluses,» rääkis pressiesindaja. Ta selgitas, et kliendil tuleb enne tankimist tankuri ekraanilt valida, kas ta soovib kütuse eest maksta tankimisalal makseautomaadis või teenindusjaama kassas.

«Kogu projekti mõte on pakkuda kliendile valikuvõimalus, et kui kliendil on kiire ja ta soovib vaid kütuse eest maksta, siis tal on võimalik seda teha tankimisalal,» selgitas Pauts. Samas jääb alles võimalus maksta soovi korral nii kütuse kui ka teiste teenuste ja toodete eest teenindusjaamas.

Kui Statoili automaattanklates (neid on Eestis kuus) on kütus odavam kui tavajaamas, siis bensiinijaamas on kütusehind sama, sõltumata sellest, kas tangitakse automaattankuris või uue süsteemi puhul valitakse tanklaalal maksmise viis. «Bensiinijaamas maksab kütus alati ühe palju,» kinnitas ta.

Hetkel on igas Statoili teenindusjaamas (va Tallinna Linnahalli ja Sadama) teenindusjaamades vähemalt üks automaattankur, kus kliendil on võimalik kütuse eest tasuda tankimisalal.

Kokku on Statoilil Eestis 45 jaama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles