Berliinis müüakse koerte jäätist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma jäätis on nüüd ka koertel.
Oma jäätis on nüüd ka koertel. Foto: SCANPIX

Saksamaal Berliinis elavad kaksikud Roman ja Raoul Krohn hakkasid tegema külmutatud jogurtimaiust koerte jaoks ning nende kinnitusel on see lemmikutele ka kasulik.

Mehed proovisid läbi mitmeid maitseid ja tegid korduvaid katseid, enne kui leidsid need, mida nad peavad võiduvalemiks, kirjutab Local. Vennad maitsesid enne ise kõiki variante, enne kui andsid seda proovida oma koerale. Praegu on nende Cold&Dog jogurt müügil nii Berliinis ja selle ümbruses, aga ka Bremenis. Tegu on laktoosivaba külmutatud jogurtiga, mis sisaldab agaavisiirupit, porgandeid, erinevaid õlisid ja maitseaineid. Esialgu on müügil lõhe- ja veiselihamaitseline maius.

Oma idee said nad vanaemalt, kes keelas neil üheksa-aastastena koerale jäätist anda, sest suhkur võib koera tappa. Jogurti retsepti valmimiseks kulus meestel kaks aastat. Koera maius maksab Saksamaal 2,19 eurot ning üks tuub sisaldab 80 ml jogurtit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles