Elionil on vanu multifilme näitava kanaliga probleeme

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuna populaarse lastekanali Pingviniukasega on pidevalt probleeme ja kanaliedastaja ei ole suutnud neid lahendada, siis otsustas Elion antud kanali asendada Kidzone vastu.

Mitmel kliendil on tekkinud küsimus, miks kaotab Elion lastekanali Pingviniukase ja asendab selle Kidzone'iga. Elioni sisuteenuste juht Paul-Kristjan Lilje sõnas, et muudatus puudutab vaid neid eKodu kliente, kellel on praegu lastekanal Pingviniukas nähtav Lisakanalite paketis. 

«Pingviniukas asendub Lisakanalite paketis Eestis kokkupandava täiesti uue ja nii sisult kui ka kvaliteedilt parema kanaliga Kidzone,» rääkis Lilje. Ta lisas, et Pingviniukas ei kao siiski ära, vaid jääb noppekanalina jätkuvalt tellitavaks ning lisandub ka Lastepaketti.

«Need kliendid, kellel on tellitud Lastepakett, näevad edaspidi mõlemat kanalit. Seega saavad Pingviniukase kanali huvilised seda igal juhul ka edaspidi vaadata,» lisas Lilje.

Nende klientide jaoks, kellel veel ei ole eKodu, see tähendab vanades ja enam mitte müüdavates teenusepakettides (näiteks Kodulahendus) muudatust ei toimu – Pingviniukas jääb kanalivalikusse alles.

«Elioni klientidel soovitame siiski üle tulla eKodule, kuna selle teenused ja sisu on kvaliteetsemad ja seal toimub põnevaid uuendusi ja arendusi,» märkis Lilje.

Kidzone'i kanali keelevalikus on olemas nii eesti kui ka vene keel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles