Tartu Maxima XX lahtiolekuaeg sõltub turvameeste kella tundmisest

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Ühe Tartu Maxima külastajaid ei lasta kliendi kinnitusel vahetult enne poe sulgemisaega sisse. Poe kinnitusel oli selle põhjuseks turvameeskonna käitumine.

«Maxima XX Tartus Narva mnt 112 sulgeb igapäevaselt oma poe uksed viisminutit või isegi vahest varemgi, et kliente rohkem mitte sisse lasta,» kirjutas üks lugeja Tarbija24 kaebusteraamatusse.

Ostja sõnul on vahest poest vaja osta midagi hädavajalikku ja varem lihtsalt poodi ei jõua. «Üksiku ostu puhul jõuaksin ma alla viie minutiga selle toote poest ju üles leida ja isegi ära maksta, juhul kui järjekord liiga pikk pole. Natuke ebaviisakas nende käitumine, arvestades et ukse peal on teised kellaajad,» kirjutas ta. Ostja tahab teada, kas see on poe enda otsustada, millal sulgeda ja millal avada, kuigi lahtiolekuks on  ettenähtud kindlad kellaajad.

«Vaatasime igaks juhuks üle ka viimase kuu turvavideod ning tuvastasime tõepoolest, et 6-7 päeval oli turvafirma 3-5 minutit kaupluse sulgemisega kiirustanud,» teatas Maxima pressiesindaja Erkki Erilaid. Ta lisas, et  samuti sulges kümnekonnal päeval turvafirma uksed ka 3-5 minutit hiljem. «Ilmselt sõltus uste sulgemine antud vahetuse kella täpsusest,» arvas Erilaid. Pressiesindaja sõnul informeerivad nad antud probleemist ka turvafirmat, kes teenust osutab, ning pood vabandab  klientide ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles