Lasnamäe kanakasvataja: kuke kiremine häirib kolkakülast tulnuid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike kanala Lasnamäel.
Väike kanala Lasnamäel. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinnas Lasnamäel kanu ja küülikuid kasvatava Aleksander Aleksejevi arvates võib kuke kiremine häirida neid inimesi, kes on kolkakülast pealinna kolinud ja püüavad nüüd käituda kui põlised suurlinna inimesed.

«Ma soovin neile ennekõike tervist,» vastab Youtubes oleval video Lasnamäel kanu ja küülikuid kasvatav Aleksander Aleksejev küsimusele, mida ta soovitab neile, keda magalarajoonis kodulindude pidamine häirib. «Püüdke vabaneda negativisimist oma organismis ja kui see medikamentide abil ei õnnestu, siis pöörduge looduse poole,» jagas ta soovitusi. Kui nurisejad ei taha tulla vaatama Aleksejevi hoolealuseid, siis soovitab ta vaadelda loomi looduses. «Ma olen kindel, et siis nende maailmavaade muutub,» oli mees veendunud.

Kanakasvataja sõnul leidub alati rahulolematuid, kuid neid on vähem. «Kui inimest häirib kuke kiremine, siis on ta loodusest võõrandunud ja kaugenenud ka tegelikust elust. Või on ta kolkakülast pärit ja püüab Tallinnas elades jätta endast muljet kui suurlinnaelanikust,» arvas mees. Aleksejevi kinnitusel lubatakse tal seal kanu ja küülikuid pidada ning tema hinnangul on ta loonud rohelise ala hallide kivimajade vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles