Pealinna popimad söögikohad on lõpupeolistest pungil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik Moon
Kohvik Moon Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Kes võsukese koolilõpetamist koos pere ja sõpradega mõnes pealinna populaarses söögikohas tähistada plaanib, peab lähipäevil kiirelt otsustama, sest mõnes kohvikus 20. juuniks enam kohti ei ole.

Juunikuu kahekümnenda kuupäeva paiku algavad koolide lõpetamised, mida paljud pere ja sõpradega mitte kodus, vaid kohvikus tähistada tahaks.

Kümneliikmelisele seltskonnale pealinna ühes parimas söögikohas, restoranis Kolm Sibulat kohti soovides selgus, et 20. juuniks kohti enam polnud, sama suurele seltskonnale saaks laua broneerida alles laupäevaks 22.juuniks. Ülipopulaarsest Moonist öeldi, et täna veel saaks kümnele kohad soovitud kuupäevaks, kuid homme ei pruugi enam soovitud kuupäevaks vabu kohti olla.

Teise pealinna menukohvikusse Sesooni saaks täna veel 20. juuniks kümneliikmelisele seltskonnale kohad broneerida, kuid ka nende 80 kohast on 40 soovitud kuupäevaks suurematele seltskondadele reserveeritud.

Solarise keskuse populaarsesse Komeeti oleks samuti saanud täna küll kümneliikmelisele seltskonnale kohad 20. juuniks reserveerida, kuid sealgi tuleb broneeringusoove aina juurde. Samuti soovitati Komeedis näiteks suupisted või joogid meilitsi ette tellida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles