Ehituskauba hinnalangus ärgitab maja vuntsima

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusmaterjalide hinnalanguse tõttu on just praegu õige aeg võtta ette suuremad suvised remonditööd.
Ehitusmaterjalide hinnalanguse tõttu on just praegu õige aeg võtta ette suuremad suvised remonditööd. Foto: Caro / Scanpix
Katusepleki ja puidu odavnemine ärgitab majaomanikke katuseid vahetama, lehtlaid ehitama ja tegema muid suviseid välitöid, märgivad ehitusmaterjalide kaupmehed.

Katusematerjalide ja puidu hinnad on mõne toote puhul langenud isegi 30-40 protsendi võrra ja inimesed kasutavad soodsat hetke ära, kirjutas Äripäev.

«Kui veel veebruaris-märtsis lükati oste edasi, oodates, et hinnad veelgi langeks, siis nüüd on aru saadud, et hindadel pole enam kuhugi langeda, mistõttu tehakse vajalikud ostud ära,» lausus puit- ning ehitusmaterjalidega kaupleva Puumarketi juht Marti Rehemaa.

Kauplusketi Bauhof müügidirektor Janek Kalbin tõi välja, et kõige minevamad kaubad on praegu aialipid, värvid ja postid, fassaadivärvid ja terasside, lehtlate ehituseks vajalik.

Lisaks on Kalbin märganud, et ostjad küsivad kaupluse töötajatelt üha enam nõu ja näpunäiteid. Töödega püütakse rohkem ise hakkama saada, mitte ehitusteenust tellida, järeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles