Tele2 hakkas esinduses telefoni aku laadimise eest tasu küsima

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 laadimistasu on ühtne alates tänavu maist.
Tele2 laadimistasu on ühtne alates tänavu maist. Foto: SCANPIX

Käesoleval aastal suurenesid Tele2 kulutused elektrile hüppeliselt, mistõttu hakkas alates maist Tele2 esindustes kehtima ühtne laadimistasu 1,50 eurot. EMT ja Elisa oma klientidelt mobiiltelefoni aku laadimise eest tasu ei küsi.

Tele2 laadimitasu tabas üllatuslikult üht selle firma klienti, kes soovis Tallinnas Viru Keskuse Tele2 esinduses mobiiltelefoni laadida.

«Selgus aga, et Viru Keskuse Tele2 esinduses küsitakse laadimistasu 1,50 eurot,» sõnas ta. «Nii palju telefoni laadimise eest?! Läksin seepeale kaks korrust ülespoole, istusin Rahva Raamatu kohvikus, jõin tassi kohvi ning kena preili leti taga ütles, et neil loomulikult on klientidele telefonilaadijaid ning küsis, millist otsikut mul vaja on.»

Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt selgitas, et ettevõtte kulutused elektrile suurenesid tänavu 66 protsenti, samuti on tõusnud muud kulud. 

«Oleme soodusoperaator ja jälgime kõiki väljaminekuid hoolsalt, et hoida põhiteenuste ehk helistamise ja mobiilse interneti hind Eestis odavaimal tasemel,» lausus Saarvelt. «Ka laadimine poes on kindlasti odavam kui tass kohvi kaubanduskeskuse kohvikus.»

Elisa suhtekorraldusjuhi Marika Raiski sõnul on neilgi hinnakirjas välja toodud mobiiltelefoni aku laadimine tasulise teenusena hinnaga 1.50 eurot, kuid see kehtib neile, kes ei ole Elisa kliendid. «Võimaldame oma klientidel mobiiltelefoni akut laadida meie esindustes tasuta,» märkis Raiski.

EMT avalike suhete juhi Kaja Sepa sõnul nende hinnakirjas sellist tasu ei ole. «Teenindajad püüavad alati kõigile võimalusel vastu tulla, see tähendab, kui on olemas sobiv laadija ja võimalus telefon laadima panna,» ütles Sepp.

Copy
Tagasi üles